Тепловий насос Vitocal 200-S


Vitocal 200-S –
вигідна альтернатива для новобудов і модернізації

Теплові насоси типу “спліт-система” характерні тим, що складаються з двох блоків: внутрішнього і зовнішнього.

Скористайтесь його перевагами 

  • Теплові насоси типу спліт-система, від 3,8 до 11,6 кВт (при режимі А–7/W35, тобто температура повітря –7 і води +35°С)
  • Низькі експлуатаційні витрати завдяки високому коефіцієнту COP (Coefficient of Performance) згідно з EN 14511: до 5,0 (А7/W35), до 4,1 (A2/W35)
  • Особливо тихий у роботі завдяки Advanced Acoustic Design (AAD), ідеальний також для застосування в котеджних містечках із серійними будинками
  • Висока якість продукту і сучасний продуманий дизайн – Made in Germany
  • Максимальна температура подачі до 60°С 
  • Внутрішній модуль з високоефективним підмішувальним насосом, компресором, 3-ходовим вентилем і регулятором. При варіанті опалення/охолодження – також із вбудованим проточним водонагрівачем
  • Простий в обслуговуванні регулятор Vitotronic із текстово-графічним дисплеєм
  • Опалення й охолодження в одному корпусі, завдяки реверсивному режиму роботи
  • Можливе керування вентиляційними пристроями Viessmann
  • Пристосований для використання електроенергії власного виробництва, отриманої, наприклад, від фотоелектричного модуля
  • Робота до п’яти теплових насосів у каскаді, з оптимізацією по коефіцієнту COP
  • Підключення до Інтернету через Vitoconnect (опція)
  • Клас енергоефективності*: A++
Тепловий насос повітря/вода Vitocal 200-S, спліт-система

Тепловий насос повітря/вода Vitocal 200-S, виконаний як спліт-система, екологічно й економно використовує тепло, що міститься у повітрі надворі. Доступний у виконанні тільки для опалення, або для опалення та охолодження.

Надзвичайно тихі зовнішні модулі від Viessmann

Нові зовнішні модулі мають ефектний зовнішній вигляд і завжди приємні для ока. Наша компанія самостійно розробила і виготовляє пристрої з одним чи двома вентиляторами. Окрім того, що вони надзвичай тихі в роботі, модулі мають дуже високі показники продуктивності та зроблені з якісного матеріалу. Made in Germany – зроблено в Німеччині.

Завдяки цьому теплові насоси підходять для застосування у кварталах з густою забудовою, наприклад у котеджних містечках із типовими будинками.

Дуже тихі зовнішні блоки від Viessmann

Зовнішні блоки у новому дизайні мають привабливий вигляд. Окрім надзвичайно тихої роботи, вони мають дуже високі показники продуктивності та чудову обробку та якість продукту – Виготовлений у Німеччині.

Це робить Vitocal 200-S особливо придатним для використання в густонаселених районах житлових масивів.

35 дБ (A) на відстані 3 метрів

У нічному режимі роботи потужність вентилятора зменшується (для моделей 04 – 08). Згідно законодавства рівень шуму не має перевищувати( 35 дБ(A)) тому дана функція є важливою. Зокрема, в районах з щільною забудовою.

Подвійний підшипник зменшує звук 

Подвійний, еластичний підшибник та акустично оптимізоване розташування компонентів контурів холодоагенту ефективно запобігають утворенню шуму. Це практично усуває передачу вібрацій від зовнішнього блоку до будівлі або в будівлю.

Ефективність – COP: до 5,0 при A7/W35

Основні компоненти теплового насосу сприяють високій ефективності. До них відносяться швидкісні спіральні компресори, асиметричний пластинчатий теплообмінник, повітряний випарник з гофрованою пластиною.

Vitotronic 200 з підключенням до Wi-Fi

За допомогою регулятора Vitotronic 200 тепловими насосами можна управляти дистанційно, через Vitoconnect – інтерфейс для підключення до Інтернету (поставляється як приладдя) і безкоштовний додаток до смартфона ViCare. Крім того, можлива робота у сполученні з пристроєм централізованої вентиляції Vitovent.